Erkend Leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op!

Werken als ZZP’er in de zorg via Zorgkracht Direct

Onze zorg en kracht ligt bij de ZZP Zorgprofessional. Vakinhoudelijke opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en samenwerken vormen de bouwstenen voor ons bestaansrecht.

Inschrijven als zorgprofessional
Erkend Leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op!

Wat Zorgkracht Direct jou kan bieden

Jij staat centraal alsmede jouw persoonlijke ontwikkeling

Uitdagend werk en groeimogelijkheden doormiddel van (bij)scholing en opleidingen

Flexibiliteit maar ook stabiliteit in werkaanbod

Plezierig, professioneel en ontspannen werksfeer

Direct aan de slag in deze vakgebieden

Zorgkracht Direct

Kies op elk moment een dienst die bij jou past

Met onze app bepaal je zelf waar, wanneer en hoe regelmatig je werkt. Werk losse diensten of opdrachten voor langere tijd.

  • Vind eenvoudig opdrachten die passen bij jouw vaardigheden en beschikbaarheid. Het platform brengt zorgprofessionals en opdrachtgevers in de zorgsector samen, waardoor je toegang hebt tot een breed netwerk van potentiële opdrachten.
  • Houd jouw gewerkte uren nauwkeurig bij met behulp van de app. Dit  vergemakkelijkt het genereren van facturen. Bovendien biedt het een betrouwbare verificatie van jouw werktijd voor een soepele betaling.
  • Bespaar tijd en moeite met het genereren en verzenden van geautomatiseerde facturen naar opdrachtgevers. Het platform biedt een geautomatiseerd facturatiesysteem waarmee je snel en gemakkelijk facturen kunt maken, zodat je jouw inkomsten op een efficiënte manier kunt beheren.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak kan ik aan de slag?

Via Zorgkracht Direct kan je elk moment aan de slag. Dit hangt uiteraard af van de diensten die uitgezet worden door de opdrachtgevers. Echter, zijn er genoeg zorgprofessionals jou voorgegaan die zelf een goed visite kaartje hebben afgegeven en daardoor structureel teruggevraagd worden bij de opdrachtgever. Ook op basis van jouw wensen en behoeften kun je zelfstandig je agenda beheren en daarmee flexibel aan de slag gaan. Waar en wanneer je zelf wilt. Wij bepalen niets voor jou. Daarvoor ben jij ondernemer.

Biedt Zorgkracht Direct cursussen en trainingen aan?

Ja, indien interesse in cursussen en trainingen kun je deze vraag neerleggen bij de back office van Zorgkracht Direct.

Hoe werkt het met de uren registratie?

Nadat jij je uren hebt geregistreerd, worden je uren elke maandag ochtend verstuurd naar de opdrachtgever ter controle. Hierop krijg je te zien of ze goed- of afgekeurd zijn. In het geval van afkeuring, dien je je uren te corrigeren binnen 24 uur.

Hoe werkt de facturatie en administratie?

Zorgkracht Direct maakt de facturatie en verstuurt de facturen voor jou naar de Opdrachtgever. Wij verrichten de administratie, urencontrole en uiteindelijke facturatie namens jou via het Zorgkracht Direct portaal. Jij hoeft alleen tijdig en op een juiste manier de gewerkte uren te registreren inclusief eventuele pauzes.

Wanneer word ik uitbetaald?

Nadat je alle diensten hebt gedraaid in een maand wordt er een totaal factuur voor jou opgemaakt. Vanaf factuurdatum worden de facturen binnen 30 dagen betaald.Wat we in de praktijk zien, is dat de facturen gemiddeld binnen twee a drie weken worden betaald door de opdrachtgever.

Zorgkracht Direct

Heb je nog meer vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Ervaringen van onze zorgprofessionals

Ik werk nu meer dan 3 jaar samen met Zorgkracht Direct, dit doe ik elke keer weer met passie en plezier voor het vak. De communicatie verloopt erg prettig en er word ondanks dat je je eigen agenda in kan vullen en je eigen diensten aan kan nemen toch aan je gedacht.

Joel

Een super goede ervaring met Zorgkracht. Ik heb door dit bureau zoveel leuke en verschillende diensten mogen ontvangen. Ook over de service en bereikbaarheid ben ik zeer positief te spreken. Wat Zorgkracht vanuit mijn ervaring zo anders en uniek maakt, is dat je geen nummertje bent en hier altijd zowel een luisterend oor als begrip aanwezig is. Mocht je als zzp’r nog opzoek zijn naar een goede match dan ben je bij Zorgkracht op het juiste adres !

Nadia

Sinds 2021 ben ik werkzaam als zzp'er voor het zorgbureau zorgkrachtdirect. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Het zorgbureau is betrouwbaar, de communicatie is goed en er wordt altijd met je mee gedacht. Het bureau heeft diverse opdrachtgevers. Met een zorgdiploma kan je verschillende kanten op en dat maakt het ook leuk en uitdagend.

Abdelaziz

Ik ben heel tevreden over Zorgkracht Direct. De communicatie is heel duidelijk en efficiënt. Zij zijn heel goed bereikbaar en ik krijg altijd direct een reactie op mijn berichten. Hierdoor hebben zij mij heel snel aan diensten kunnen helpen. Wat ook heel fijn is, is dat ik een vast contactpersoon heb. Deze contactpersoon blijft mij actief helpen voor diensten, maar helpt ook bij langdurige opdrachten.

Halima

Ik ben al een tijdje zzp’er in de zorg, en Zorgkracht Direct is voor mij een waardevolle partner gebleken. Wat hen echt onderscheidt, is hoe kort en persoonlijk de communicatie is. Het team bij Zorgkracht Direct begrijpt de unieke behoeften van zzp’ers in de zorgsector en ze nemen de tijd om me persoonlijk te begeleiden.

Jaouad

Ik werk al jaren voor Zorgkracht direct. Uitstekende opdrachten en voor elke niveau/ opleiding wils. Zorgkracht direct heeft een vriendelijke en professionele team. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Bouchra

Zorgkracht Direct staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en is gemakkelijk te bereiken. Ik heb veel plezier gehad in mijn werk via hen dat ik het aan al mijn collega-zorgprofessionals heb aangeraden.

Miguel

Ik heb via Zorgkracht Direct talloze projecten gehad op vaste locaties, en de betrouwbaarheid en samenwerking hebben me altijd tevreden gesteld.

David

Het geautomatiseerde systeem van Zorgkracht Direct regelt al mijn financiële zaken, waardoor ik me kan concentreren op mijn diensten in plaats van facturatie.

Sarah

Dankzij het platform kan ik snel alle beschikbare diensten bekijken, waardoor ik kostbare tijd bespaar die ik anders zou besteden aan het zoeken naar contacten bij zorginstellingen.

Maria

“Zorgkracht Direct biedt mij directe toegang tot openstaande diensten en projecten via de app, wat mijn werk veel efficiënter maakt.

Thomas

Ik ben zeer tevreden met Zorgkracht Direct. De communicatie is efficiënt, en ik geniet van de interessante opdrachten en de snelheid waarmee alles geregeld wordt.

Elena

De organisaties waar ik heb gewerkt via Zorgkracht Direct zijn allemaal geweldig bevallen. Het feit dat ze diensten aanbieden bij locaties waarvan ze weten dat ik ze leuk vind, is een groot pluspunt.

Mark

Dankzij Zorgkracht Direct kan ik mezelf blijven uitdagen in verschillende verpleegkundige functies. Ik ben blij dat ik de kans krijg om bij diverse organisaties te werken.

Lisa

Het gebruiksvriendelijke platform van Zorgkracht Direct maakt mijn leven echt gemakkelijker. Ik word benaderd voor diensten bij opdrachtgevers waar ik vaak werk, wat de efficiëntie verhoogt.

Meryem

Als zzp'er ben ik in 2021 gestart met Zorgkracht Direct, en sindsdien heb ik een overvloed aan opdrachten. Het platform is geweldig omdat het zich richt op zzp'ers en me veel tijd bespaart.

Sandy

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!