Over ons

Onze missie is de behoeftigen onder ons te helpen en te ondersteunen in het dagelijkse leven.

Zorgkracht Direct
Erkend LeerbedrijfNBBU

Over ons

Zorgkracht Direct is een volwaardig partner in bemiddelen en detacheren van ZZP professionals in de Zorg, Welzijn en Onderwijs. De basis hiervoor is onze achtergrond en persoonlijke ervaringen in deze drie aandachtsgebieden.

In de loop der jaren hebben wij de zorgsector enorm zien veranderen en de maatschappelijke discussie hieromheen zien verharden. Tegelijkertijd zagen we de vraag naar juiste zorg toenemen, tekorten ontstaan in goed gekwalificeerd zorgpersoneel, juiste hulp voor de cliënten en de kosten van degelijke zorg significant stijgen. We weten goed waar de pijnpunten liggen, hierdoor kunnen we sneller en beter de problemen structureel oplossen in plaats van tijdelijk oplossen.

Wij weten wat de opdrachtgever of opdrachtnemer belangrijk vinden. Uiteindelijk creëren we capaciteit voor een stabiele en flexibele schil. Het doel wat wij hierbij nastreven is om de cliënten, de zorginstellingen en daarmee de zorgsector in balans te krijgen

Onze missie en visie

Onze missie is de behoeftigen onder ons te helpen en te ondersteunen in het dagelijkse leven. Wij willen onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een verbindende factor te zijn tussen vraag en aanbod naar hulpvraag. Hierin zullen wij gepassioneerd en gekwalificeerd zorgprofessionals werven en inzetten. De zorgprofessionals vervullen binnen onze organisatie een cruciale rol. We zijn daarom ook continu opzoek naar duurzaamheid in de samenwerkingen.

missie & visie

Onze kernwaarden

Integriteit

Met de juiste intenties streven we naar transparantie, centrale aandacht voor de mens en open communicatie in ons werk, waarbij we ons inzetten voor eerlijkheid en ethisch handelen.

Daadkracht

Proactief en vastberaden streven naar optimale zorg en ondersteuning voor onze cliënten, met de nadruk op doeltreffendheid en resultaatgerichtheid.

Verantwoordelijkheid

Onze diepgewortelde betrokkenheid en sterk gevoel voor verantwoordelijkheid drijven ons om voortdurend de hoogste kwaliteit van zorg en dienstverlening te waarborgen, waarmee we ons inzetten voor de welzijn van onze cliënten.

Vakgebieden waar wij een verschil willen maken