Functies

Werken als Verpleegkundige bij Zorgkracht Direct

Als Verpleegkundige bij Zorgkracht Direct werk je samen met een team van toegewijde zorgprofessionals. Je gebruikt jouw communicatieve vaardigheden, empathie, probleemoplossend vermogen en flexibiliteit om een positieve impact te maken op de gezondheid en het welzijn van cliënten. In deze ondersteunende werkomgeving krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je passie voor de zorg verder te verkennen. Sluit je aan bij ons team en zet je zorgkracht in voor een betere toekomst.

verpleegkundige
Verpleegkundige
Bekijk vacatures

Wat is- en wat doet een Verpleegkundige?

Een verpleegkundige is een zorgprofessional die zich bezighoudt met het verlenen van zorg aan patiënten met uiteenlopende gezondheidsproblemen. Als verpleegkundige speel je een cruciale rol in het bevorderen van gezondheid, preventie van ziekten en het bieden van zorg en ondersteuning bij ziekte en herstel. Je takenpakket omvat het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, zoals het toedienen van medicatie, het monitoren van vitale functies en wondverzorging. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van zorgplannen, het begeleiden van patiënten en het bieden van emotionele ondersteuning. Verpleegkundigen werken nauw samen met andere zorgverleners, zoals artsen en fysiotherapeuten, om een optimale, integrale zorg te waarborgen.

De vaardigheden van een Verpleegkundige

  • Communicatieve vaardigheden: Het vermogen om effectief te communiceren met patiënten, hun naasten en andere zorgverleners is essentieel voor een verpleegkundige, om informatie te delen en samen te werken.

  • Empathie: Een verpleegkundige dient zich in te kunnen leven in de gevoelens en behoeften van patiënten om persoonlijke en effectieve zorg te kunnen bieden.

  • Klinische vaardigheden: Kennis van en bekwaamheid in verpleegtechnische handelingen en procedures zijn cruciaal voor het bieden van veilige en kwalitatieve zorg.

  • Probleemoplossend vermogen: Verpleegkundigen moeten in staat zijn om snel en effectief beslissingen te nemen en oplossingen te bedenken in complexe en soms stressvolle situaties.

  • Teamwork: Samenwerken met andere zorgverleners en het kunnen functioneren in een multidisciplinair team zijn belangrijke vaardigheden voor een verpleegkundige om integrale zorg te kunnen bieden.

Wat verdient een Verpleegkundige?

Het tarief voor een ZZP-verpleegkundige is marktconform en weerspiegelt de ervaring en expertise van de zorgprofessional. Naast een aantrekkelijk tarief bieden we ook secundaire voordelen, zoals een vergoeding voor reiskosten en mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Bekijk vacatures
Zorgkracht Direct

Enthousiast geworden?

Neem contact op met Sophie. Je kan je ook direct inschrijven via onze website of stuur ons een mail voor meer informatie.

Vacatures als Verpleegkundige van Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Andere functies

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!