Diensten voor opdrachtgevers

Bemiddelingsbureau voor de zorg

Het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde zorgprofessionals kan een tijdrovende en uitdagende taak zijn. Bij Zorgkracht Direct begrijpen we dit maar al te goed en bieden we zorginstellingen de ondersteuning die nodig is. Ons bemiddelingsbureau is gespecialiseerd in het koppelen van zorginstellingen aan geschikte ZZP'ers en zorgpersoneel. Wij helpen je graag om de talenten en expertise van zorgprofessionals optimaal in te zetten en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorgsector.

Bemiddelingsbureau voor de zorg
Plan een kennismaking

ZZP Bemiddeling

Het leveren van kwalitatieve zorg staat bij uw zorginstelling centraal. Daarom zorgen wij bij Zorgkracht Direct ervoor dat je wordt ontzorgd op het gebied van het vinden van geschikte ZZP'ers. Onze ervaren bemiddelaars werken nauw met je samen om jouw specifieke wensen en behoeften te achterhalen en op basis daarvan de juiste zorgprofessionals te vinden.

Wij bieden je een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde ZZP'ers en ondersteunen bij het gehele bemiddelingsproces. Van het opstellen van een overeenkomst tot het regelen van de facturatie, wij zorgen ervoor dat je je volledig kunt richten op het bieden van uitstekende zorg.

Bemiddeling van Zorgpersoneel

Naast de bemiddeling voor ZZP'ers in de zorg, zet Zorgkracht Direct zich ook in voor de bemiddeling van zorgpersoneel. Wij ondersteunen zowel zorginstellingen als zorgprofessionals in het vinden van de perfecte match. Met een uitgebreide database van zorgprofessionals en een diepgaand inzicht in de behoeften van zorginstellingen, brengen wij vraag en aanbod effectief bij elkaar.Bij Zorgkracht Direct kan je als zorginstelling rekenen op een betrouwbare partner in bemiddeling. Wij zetten ons in om je te helpen gekwalificeerd zorgpersoneel te vinden, zodat je een waardevolle bijdrage kunt blijven leveren aan de zorgsector. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij kunnen ondersteunen bij het vinden van geschikte ZZP'ers en zorgprofessionals.

Plan een kennismaking

Andere functies

Diensten uitzetten bij Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Plan dan nu een kennismaking!