vakgebieden

Specialist binnen de Psychiatrie

Zorgkracht Direct heeft meer dan 30 jaar ervaring in het koppelen van professionals en instellingen binnen de psychiatrie. Wij ondersteunen zowel zorgprofessionals die een carrière in de psychiatrie nastreven als instellingen die op zoek zijn naar deskundige medewerkers. Onze expertise zorgt voor de juiste match, gericht op het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg.

psychiatrie
Psychiatrie
Bekijk vacatures

Wat is psychiatrie en waarom is het belangrijk?

Psychiatrie is een medisch specialisme dat zich richt op het diagnosticeren, behandelen en voorkomen van psychische aandoeningen en stoornissen. Deze kunnen variëren van stemmingsstoornissen zoals depressie en bipolaire stoornis, tot persoonlijkheidsstoornissen, schizofrenie en angststoornissen.

De psychiatrie is van groot belang voor het waarborgen van de geestelijke gezondheid en het welzijn van individuen en de samenleving als geheel. Het bevordert het herstel en de veerkracht van mensen met psychische problemen, helpt hen hun kwaliteit van leven te verbeteren en ondersteunt hun re-integratie in de maatschappij.

Werken in de psychiatrie - In dienst, of als ZZP’er

Werken in de psychiatrie biedt een uitdagende en bevredigende carrière voor diegenen die een verschil willen maken in de levens van mensen met psychische aandoeningen. Je kunt kiezen om in dienst te treden bij een zorginstelling of te werken als ZZP'er. In loondienst geniet je van stabiliteit en teamwork, terwijl je als ZZP'er profiteert van meer vrijheid en flexibiliteit in je opdrachten en werktijden. Zorgkracht Direct staat voor je klaar om je te begeleiden in je keuze en je te helpen bij het vinden van passende functies of opdrachten binnen de psychiatrie.

Bekijk vacatures

Vacatures binnen de psychiatrie van Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Functies binnen dit vakgebied

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!