vakgebieden

Specialist binnen Vluchtelingenwerk

Zorgkracht Direct heeft ruim 25 jaar ervaring in het samenbrengen van zorgprofessionals en instellingen binnen het vluchtelingenwerk. Of je nu een baan zoekt in deze sector of als instelling op zoek bent naar gekwalificeerde medewerkers, wij staan klaar om te helpen. Onze expertise zorgt voor succesvolle matches en draagt bij aan de ondersteuning van vluchtelingen in hun integratieproces.

vluchtelingenwerk
Vluchtelingenwerk
Bekijk vacatures

Wat is vluchtelingenwerk en waarom is het belangrijk?

Vluchtelingenwerk is een belangrijke sector die zich inzet voor de opvang, begeleiding en integratie van vluchtelingen en asielzoekers. Deze mensen zijn vaak gevlucht uit hun land van herkomst vanwege oorlog, vervolging of andere levensbedreigende omstandigheden. Het doel van vluchtelingenwerk is om hen te ondersteunen bij het opbouwen van een nieuw leven in een veilige omgeving.

Vluchtelingenwerk is essentieel om de rechten van vluchtelingen en asielzoekers te waarborgen en hen te helpen bij het navigeren door juridische procedures, het vinden van geschikte huisvesting, het leren van de taal en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Door deze ondersteuning kunnen vluchtelingen bijdragen aan de samenleving en een betere toekomst opbouwen voor zichzelf en hun families.

Werken met vluchtelingen - In dienst, of als ZZP’er

Werken met vluchtelingen biedt een unieke kans om een impact te maken op de levens van mensen die steun en begeleiding nodig hebben. Of je nu kiest voor een functie in loondienst of als ZZP'er, je draagt bij aan een betere toekomst voor vluchtelingen en asielzoekers. In dienstverband geniet je van stabiliteit en samenwerking, terwijl je als ZZP'er profiteert van flexibiliteit en zelfstandigheid.

Zorgkracht Direct helpt je bij het vinden van de juiste rol binnen het vluchtelingenwerk, zodat jij je passie voor het helpen van anderen kunt inzetten en een verschil kunt maken in de samenleving.

Bekijk vacatures

Vacatures binnen het vluchtelingenwerk van Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Functies binnen dit vakgebied

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!