vakgebieden

Specialist binnen Verpleging Ouderenzorg

Zorgkracht Direct verbindt met ruim 30 jaar ervaring zorgprofessionals en zorginstellingen in de ouderenzorg. Of je nu een gedreven professional bent die op zoek is naar een uitdagende functie, of een zorginstelling die behoefte heeft aan vakkundige ondersteuning, Wij zorgen voor de perfecte match.

Zorgkracht Direct
Verpleging Ouderenzorg
Bekijk vacatures

Wat is verpleging in de ouderenzorg, en waarom is het belangrijk?

Verpleging in de ouderenzorg is een essentieel onderdeel van de gezondheidszorg dat zich specifiek richt op het bieden van medische zorg en ondersteuning aan oudere volwassenen. Het omvat het observeren, beoordelen en behandelen van gezondheidsproblemen, het toedienen van medicatie en het uitvoeren van medische procedures, evenals het bieden van emotionele steun en begeleiding.

De verpleging in de ouderenzorg is van groot belang vanwege de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee ouderen geconfronteerd worden, zoals chronische ziekten, cognitieve achteruitgang en verminderde mobiliteit. Goede verpleegkundige zorg draagt bij aan het behouden en verbeteren van de gezondheid, het welzijn en de levenskwaliteit van ouderen, waardoor ze langer zelfstandig kunnen blijven en een waardig leven kunnen leiden.

Werken als verpleegkundige in de ouderenzorg - In dienst, of als ZZP’er

Werken als verpleegkundige in de ouderenzorg biedt een waardevolle en uitdagende carrière, waarbij je dagelijks een verschil maakt in het leven van ouderen. Er zijn diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan: in dienst bij een zorginstelling of als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er). Beide opties hebben hun eigen voordelen. In dienstverband biedt zekerheid en een gestructureerde werkomgeving, terwijl het werken als ZZP'er je meer vrijheid en flexibiliteit geeft in je werktijden en opdrachten.

Zorgkracht Direct helpt je om de juiste keuze te maken en ondersteunt je bij het vinden van passende functies of opdrachten in de ouderenzorg.

Bekijk vacatures

Vacatures binnen de Verpleegende ouderenzorg van Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Functies binnen dit vakgebied

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!