vakgebieden

Zorgbeveiliging


Ontdek de kracht van veilige zorg met Zorgkracht Direct!
Bij Zorgkracht Direct is goede en veilige zorg onze missie. Met jarenlange ervaring als bemiddelaar in de zorg begrijpen we de behoeften van zorginstellingen als geen ander. Daarom introduceren we met trots onze dienstverlening: Zorgbeveiligers, een essentiële aanvulling op uw zorgteam die garant staat voor rust, veiligheid en continuïteit.

Zorgbeveiliging
Bekijk vacatures

Waarom kiezen voor Zorgbeveiliging?

- Ervaring en kwaliteit: Onze zorgbeveiligers zijn niet zomaar beveiligingsprofessionals; ze zijn zorgvuldig intern opgeleid en hebben jarenlange ervaring in zowel de zorg als beveiliging. Met Zorgkracht Direct bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

- Maatwerk en focus op rust: Bij ons staat de cliënt altijd centraal. We bieden maatwerkoplossingen die gericht zijn op het creëren van rust en continuïteit binnen uw organisatie. Zo kunt u zich concentreren op waar het echt om draait: het verlenen van optimale zorg.

- 24/7 service: Onze toegewijde medewerkers staan 24/7 voor u klaar. Of u nu met een vraag zit of met spoed medewerkers nodig heeft, wij zijn er om u te ondersteunen.

Ontdek de juiste professional voor uw zorginstelling Of u nu behoefte heeft aan ondersteuning in de GGZ, gehandicaptenzorg, verslavingszorg, ouderenzorg of sociaal maatschappelijk werk, wij bieden ervaren en gedreven professionals die klaarstaan om uw zorginstelling optimaal te laten functioneren.  

Wat maakt onze zorgbeveiligers uniek?

- Snel en flexibel inzetbaar: Onze professionals zijn snel inzetbaar en passen zich moeiteloos aan uw behoeften aan.

- Veiligheidsvraag beantwoorden: Ze zijn het antwoord op uw veiligheidsvraag, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene situaties.

- Waardevolle aanvulling op het zorgteam: onze zorgbeveiligers ondersteunen en motiveren uw zorgteam, terwijl ze zich inzetten voor een goede relatie met de cliënten.

- Bekend met diverse zorggebieden: of het nu gaat om GGZ, gehandicaptenzorg, verslavingszorg, ouderenzorg of sociaal maatschappelijk werk, onze professionals zijn thuis in diverse zorggebieden.

Klaar om de veiligheid en continuïteit in uw zorginstelling te waarborgen? Neem vandaag nog contact op met Zorgkracht Direct en ontdek hoe onze zorgbeveiligers het verschil kunnen maken.

Vacatures binnen de Zorgbeveiliging via Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Functies binnen dit vakgebied

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!