vakgebieden

Specialist binnen jeugdzorg

Zorgkracht Direct beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in het verbinden van zorgprofessionals en jeugdzorginstellingen. Wij ondersteunen zowel gedreven professionals die een carrière in de jeugdzorg ambiëren als instellingen die op zoek zijn naar deskundige hulp. Onze expertise faciliteert effectieve samenwerkingen en draagt bij aan de verbetering van de jeugdzorgsector.

Wat is jeugdzorg en waarom is het belangrijk?

De geestelijke gezondheidszorg (GGZ) is een essentieel onderdeel van de gezondheidszorg dat zich richt op het diagnosticeren, behandelen en begeleiden van mensen met psychische aandoeningen, zoals depressie, angststoornissen en schizofrenie. De GGZ omvat een breed scala aan diensten, waaronder preventie, ambulante zorg, crisisinterventie en langdurige zorg.

De GGZ is van groot belang omdat psychische aandoeningen een aanzienlijke impact hebben op het leven van individuen en hun naasten. Een effectieve GGZ draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven, het verminderen van de last van psychische aandoeningen en het bevorderen van herstel en maatschappelijke participatie.

Werken bij in de jeudgzorg - In dienst, of als ZZP’er

Werken in de jeugdzorg biedt een waardevolle en uitdagende carrière, waarbij je een cruciale rol speelt in het leven van kinderen en jongeren. Er zijn diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan, zowel in dienst bij een jeugdzorginstelling als op zelfstandige basis (ZZP'er). In loondienst profiteer je van een stabiele werkomgeving en ondersteuning, terwijl het werken als ZZP'er je meer vrijheid en flexibiliteit geeft in werktijden en opdrachten.

Zorgkracht Direct helpt je om de juiste keuze te maken en ondersteunt je bij het vinden van geschikte functies of opdrachten binnen de jeugdzorg.

Bekijk vacatures

Vacatures binnen jeugdzorg van Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Functies binnen dit vakgebied

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!