Functies

Werken als Jeugdzorgmedewerker bij Zorgkracht Direct

Jeugdzorgmedewerkers met uitstekende communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen en empathie zijn essentieel in de zorg voor kwetsbare jongeren. Zorgkracht Direct koppelt deze professionals aan organisaties die behoefte hebben aan hun unieke kwaliteiten. Ontdek boeiende mogelijkheden en zet je competenties in voor een zinvolle loopbaan in de jeugdzorg via Zorgkracht Direct.

Jeugdzorgmedewerker
Bekijk vacatures

Wat is- en wat doet een jeugdzorgmedewerker?

Een jeugdzorgmedewerker is een professional die zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en jongeren met uiteenlopende problemen. Zij bieden ondersteuning en begeleiding aan zowel het kind als het gezin, om zo een veilige en stabiele omgeving te creëren. De taken van een jeugdzorgmedewerker variëren van het observeren en signaleren van problematiek tot het opstellen en uitvoeren van begeleidingsplannen. Ze werken nauw samen met andere hulpverleners, zoals psychologen, maatschappelijk werkers en onderwijsinstellingen, om tot een passende aanpak te komen die aansluit bij de behoeften van het kind en het gezin.

De vaardigheden van een jeugdzorgmedewerker

  • Communicatieve vaardigheden: in staat zijn om duidelijk en empathisch te communiceren met zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

  • Luistervaardigheden: aandachtig kunnen luisteren naar de zorgen, behoeften en wensen van cliënten en hun families.

  • Communicatieve vaardigheden: in staat zijn om duidelijk en empathisch te communiceren met zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

  • Stressbestendigheid: kunnen omgaan met de druk en emotionele belasting die het werken in de jeugdzorg met zich meebrengt.

  • Samenwerken: effectief kunnen samenwerken met collega's, andere hulpverleners en betrokken instanties.

Wat verdient een jeugdzorgmedewerker?

Zorgkracht Direct biedt aantrekkelijke tarieven voor ZZP'ers die in lijn liggen met de marktstandaarden en rekening houden met de ervaring en expertise van de zelfstandige zorgprofessionals. Naast een marktconform tarief bieden we ook diverse voordelen, zoals een vergoeding voor reiskosten en mogelijkheden voor professionele groei. Bij Zorgkracht Direct kun je rekenen op een eerlijke en transparante beloning die past bij de waardevolle bijdrage die je levert in de zorgsector als zelfstandig ondernemer.

Bekijk vacatures
Zorgkracht Direct

Enthousiast geworden?

Neem contact op met Sophie. Je kan je ook direct inschrijven via onze website of stuur ons een mail voor meer informatie.

Vacatures als Jeudzorgmedewerker van Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Andere functies

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!