Functies

Werken als Ambulant begeleider bij Zorgkracht Direct

Als ambulant hulpverlener bij Zorgkracht Direct benut je jouw sterke communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen om effectief ondersteuning te bieden aan cliënten. Jouw flexibiliteit en aanpassingsvermogen stellen je in staat om op diverse locaties te werken en snel in te spelen op veranderende situaties. Breng jouw expertise en empathie samen voor een betekenisvolle impact op het leven van anderen.

GGD
Ambulant begeleider
Bekijk vacatures

Wat is- en wat doet een Ambulant begeleider?

Een ambulant hulpverlener biedt ondersteuning aan cliënten met diverse problematiek, zoals psychische, sociale of gedragsproblemen, buiten een zorginstelling. Ambulant hulpverleners bezoeken cliënten thuis of op andere locaties en werken nauw samen met andere professionals, zoals artsen, therapeuten en maatschappelijk werkers. Het doel van de ambulant hulpverlener is om cliënten te helpen bij het verbeteren van hun welzijn, het vergroten van hun zelfredzaamheid en het vinden van passende oplossingen voor hun problemen. Dit kan variëren van kortdurende interventies tot langdurige begeleiding, afhankelijk van de behoeften van de cliënt.

De vaardigheden van een Ambulant begeleider

  • Empathisch vermogen: Het kunnen inleven in de gevoelens en situatie van de cliënt is cruciaal om passende zorg en ondersteuning te bieden.

  • Communicatieve vaardigheden: Het is cruciaal om duidelijk en effectief te kunnen communiceren met cliënten, hun families en andere professionals om succesvolle hulpverlening te waarborgen.

  • Probleemoplossend vermogen: Ambulant hulpverleners moeten in staat zijn om complexe problemen te analyseren en passende oplossingen te bedenken samen met de cliënt.

  • Flexibiliteit: Het kunnen aanpassen aan veranderende situaties en omstandigheden is belangrijk, aangezien ambulant hulpverleners met diverse cliënten en problematiek werken.

  • Organisatorische vaardigheden: Een goede ambulant hulpverlener moet efficiënt kunnen plannen en prioriteiten stellen om cliënten effectief te begeleiden en te zorgen voor een optimale werkbare agenda.

Wat verdient een Ambulant begeleider?

Het tarief voor een ZZP-ambulant hulpverlener is marktconform en weerspiegelt de ervaring en expertise van de hulpverlener. Naast een aantrekkelijk tarief bieden we ook secundaire voordelen, zoals een vergoeding voor reiskosten en mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Bekijk vacatures
Zorgkracht Direct

Enthousiast geworden?

Neem contact op met Sophie. Je kan je ook direct inschrijven via onze website of stuur ons een mail voor meer informatie.

Vacatures als Ambulant begeleider van Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Andere functies

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!