Diensten voor opdrachtgevers

Uitzendbureau in de zorg

Het vinden van het juiste personeel in de zorgsector kan een uitdaging zijn. Bij Zorgkracht Direct, een gespecialiseerd uitzendbureau in de zorg, begrijpen we dit en ondersteunen we jouw zorginstelling graag in de zoektocht naar geschikte zorgprofessionals. Met onze uitgebreide kennis van de zorgsector en ons netwerk van zorgprofessionals, helpen wij jou om passende en gemotiveerde medewerkers te vinden.

Uitzendbureau in de zorg
Plan een kennismaking

ZZP Uitzendbureau Zorg

Als zorginstelling kan het lastig zijn om de juiste ZZP'ers te vinden voor tijdelijke of specifieke projecten. Daarom biedt Zorgkracht Direct als gespecialiseerd uitzendbureau in de zorg ook ondersteuning bij het vinden van geschikte ZZP'ers. Wij nemen de administratieve lasten op ons, zodat jij je volledig kunt richten op het leveren van kwalitatieve zorg.

Onze ervaren bemiddelaars werken nauw samen met jou om de specifieke wensen en behoeften van jouw zorginstelling te achterhalen en op basis daarvan geschikte ZZP'ers te vinden. Wij bieden je een uitgebreid netwerk van zelfstandige zorgprofessionals en begeleiden je gedurende het hele bemiddelingsproces. Van het opstellen van een overeenkomst tot het regelen van de facturatie, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Uitzendbureau Zorg en Welzijn

Naast het bemiddelen van ZZP'ers in de zorg, is Zorgkracht Direct ook gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in de zorg- en welzijnssector. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke of vaste medewerkers, wij zorgen ervoor dat je de geschikte kandidaten vindt die perfect aansluiten bij jouw wensen en de kwaliteiten die jouw zorginstelling nodig heeft.

Wij ondersteunen jouw zorginstelling in het vinden van de perfecte match. Met een uitgebreide database van zorgprofessionals en een diepgaand inzicht in de behoeften van zorginstellingen, brengen wij vraag en aanbod effectief bij elkaar. Onze dienstverlening omvat het volledige bemiddelingsproces: van het inventariseren van de behoeften van jouw zorginstelling en het selecteren van geschikte kandidaten, tot het regelen van sollicitatiegesprekken en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Bij Zorgkracht Direct ben je als zorginstelling verzekerd van een betrouwbare partner in bemiddeling. Wij zetten ons in om jou te helpen je zorgpersoneel optimaal in te zetten en een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorgsector. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw zorginstelling kunnen ondersteunen bij het vinden van het juiste personeel.

Plan een kennismaking

Andere functies

Diensten uitzetten bij Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Plan dan nu een kennismaking!