vakgebieden

Specialist binnen de GGZ

Zorgkracht Direct biedt met meer dan 30 jaar ervaring expertise in het koppelen van zorgprofessionals en GGZ-instellingen. Of je nu een gemotiveerde verpleegkundige bent die een uitdagende functie zoekt, of een instelling die deskundige hulp vereist, wij faciliteren de perfecte samenwerking en dragen bij aan de verbetering van de geestelijke gezondheidszorg.

GGD

Wat is de GGZ en waarom is het belangrijk?

De geestelijke gezondheidszorg (GGZ) is een essentieel onderdeel van de gezondheidszorg dat zich richt op het diagnosticeren, behandelen en begeleiden van mensen met psychische aandoeningen, zoals depressie, angststoornissen en schizofrenie. De GGZ omvat een breed scala aan diensten, waaronder preventie, ambulante zorg, crisisinterventie en langdurige zorg.

De GGZ is van groot belang omdat psychische aandoeningen een aanzienlijke impact hebben op het leven van individuen en hun naasten. Een effectieve GGZ draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven, het verminderen van de last van psychische aandoeningen en het bevorderen van herstel en maatschappelijke participatie.

Werken bij de GGZ- In dienst, of als ZZP’er

Als verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) sta je voor een impactvolle carrière, waarbij je helpt het leven van mensen met psychische aandoeningen te transformeren. De GGZ biedt uiteenlopende kansen, zowel in dienst bij een gespecialiseerde instelling als op zelfstandige basis (ZZP'er). In loondienst geniet je van een veilige en gestructureerde omgeving, terwijl de ZZP-route je meer autonomie en aanpassingsvermogen biedt qua werktijden en opdrachten.

Zorgkracht Direct begeleidt je bij het maken van de juiste keuze en biedt  steun bij het vinden van passende functies of opdrachten binnen deze dynamische sector.

Bekijk vacatures

Vacatures binnen de GGZ van Zorgkracht Direct

Bekijk alle vacatures

Functies binnen dit vakgebied

Werken via Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Schrijf je dan nu in!