Zorgkracht Direct
NBBU
Officieel gecertificeerd en lid van

De geschikte ZZP’er voor jouw organisatie

We zetten ons volledig in om de perfecte match voor jouw organisatie te vinden, precies wanneer je die nodig hebt. Laat je verrassen door onze toegevoegde waarde en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Plan een kennismaking
NBBU
Officieel gecertificeerd en lid van
Zorgkracht Direct

Voordelen van Zorgkracht Direct

Tijdige opvulling van capaciteit: juiste persoon voor de juiste positie

Wij faciliteren bij jouw zoektocht naar geschikt vast en flexibele schil

Wij nemen het volledige proces voor u uit handen op gebied van werving en selectie van geschikt zorgprofessionals

Werving en selectie van geschikt zorgprofessionals

Jouw vacature plaatsen op Zorgkracht Direct?

Stap 1

Neem contact met ons op

Voel je vrij om contact op te nemen met ons team. Wij adviseren je graag over onze  mogelijkheden op het gebied van uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling en andere vormen van dienstverlening.

Stap 2

Zet eenvoudig opdrachten of diensten uit

Je kunt moeiteloos je diensten en opdrachten bij ons uitzetten. Dit kan telefonisch, via e-mail, rechtstreeks met behulp van onze handige app of webapp

Stap 3

Match met de juiste zorgprofessional

We zetten ons platform in om jouw aanvragen snel en efficiënt te vervullen. Groot gedeelde van onze aanvragen worden binnen 10 minuten opgelost

Plan een kennismaking

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Onze samenwerking met Zorgkracht Direct is gebaseerd op vertrouwen. Hun eerlijke tarieven en gedegen raamovereenkomst hebben gezorgd voor een solide partnerschap.

Zorgkracht Direct is onze rots in de branding! Ze leveren razendsnel personeel bij roosterverstoringen en zorgen altijd voor de perfecte match op onze locaties.

Zorgkracht Direct denkt niet alleen mee, maar denkt vooruit. Ze begrijpen ons streven naar kostenefficiëntie en helpen ons de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Snelheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn de drie pijlers waar Zorgkracht Direct op rust. Ze zijn altijd daar wanneer we ze nodig hebben en leveren toegevoegde waarde.

Met Zorgkracht Direct aan onze zijde voelen we echt partnerschap. Ze begrijpen onze behoeften, zijn transparant en nemen de tijd voor persoonlijk contact - een verademing in de zorgwereld!

Zorgkracht Direct gaat geen uitdaging uit de weg. Ze hebben zelfs de meest onmogelijke vragen en diensten weten te vervullen, wat ons veel stress heeft bespaard.

Wil je een referentie van Zorgkracht Direct spreken? Dat kan! Neem contact met ons op via info@zorgkrachtdirect.nl en wij zorgen ervoor dat je in contact komt met een klant die je meer kan vertellen over hun ervaring met onze diensten.

Diensten waarmee we jou en je bedrijf verder kunnen helpen

Diensten uitzetten bij Zorgkracht Direct?

Onze krachten, ervaringen en talenten bundelen om een ondersteunende factor te zijn binnen de zorg? Plan dan nu een kennismaking!